Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGO


If we knew how our journey will be
Should we dare to stay, do we dare to see?
If I don’t knew that your love is just for me
Can I keep my love flowing, as it is meant to be?
Do I need it to last for eternity?
Or can I let go, and set my love all free
Free from demands, free from trade
I want my ego to silence, I want it to fade




Fri vers (Fri form) av Boine Alvastral Josefsson
Läst 302 gånger
Publicerad 2016-11-27 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livsfrågor alltför svåra att tolka
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Boine Alvastral Josefsson
Boine Alvastral Josefsson