Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfullt varma...bagatell 275

 

 

Väck mig inte än

drömmer om dagar utan

tankar på det som

varit vill se framåt och

vara närvarande i mitt

 

vara finns det plats

för dig om du låter mig

vara i mina

drömmar finns du som får mig

att vilja vakna till liv

 

framtiden är nu

bistra tider är över

när vinter går mot

vår utbyter vi tankar

vickar på tår tillsammans

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-27 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tåvickningar gillas! :D Fin positiv text!
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP