Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre fly än illa fäkta...bagatell 276

 

 

Starka ord väger

lätt när en tung tystnad blev

det enda svaret

fann hon bara en utväg

ett avskedsbrev på kudden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-27 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) kul text med tyngd i
I vinternattens köld så hård
stjärnorna gnistra och glimma
då vandrar från gård till gård
i tystnadens timma
en liten nisse så rar
med strumpan han drar
från den ena gården till den andra
Har du tur och varit snäll
får du inget skäll
utan något i strumpan!

:D
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP