Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel på luffen...bagatell 277

 

 

Drömfångaren ett

ståltrådsarbete varmt tack

för mat och husrum




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-27 17:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag har en drömfångare vid sängen.
2016-11-27

    ej medlem längre
;D Filigransarbete får man tro
De var skickligt gjorda!
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP