Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsekan

Rorstagen nästan vilar mot vattenytan
rycker varsamt upp en näckros från sitt ursprung
i skymningsekan våndas ungdomens skugga
i färd mot ett efterlängtat upp - hör - ande

Horisontens icke-existens är uppenbar
ett EKG som spelat ut sin roll
signalerna har absorberats av livet
vågorna har förlorat sin kraft

Skymningsekans färd tär på vattenytan
förflyttar beständiga pusselbitar
Bakom sin lämnar den
ett orört landskap
med en mikrometers förskjutning




Fri vers av Bralin
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-27 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin