Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenvandrarens (ge)mål...ekivok bagatell 279

 

 

Hennes oas är

enkom för han som söker

stilla sin lusta

är utvald för övriga

är hon bara en hägring




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-27 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:D oasen för den törstige

En hägring i öknen ...vilken fasa :)






2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP