Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enstöringar, förskjutna, bortglömda av nära och kära och alla ni andra...en hälsning från Bengt Feldreich...som jag minns honom vid juletid...varsågod!


Sistaförikvällförstaadventbagatell 282

 

Tänder ett ljus för

dig som lever i mörker

huttrar i kylan

utomhus för dig och så

många andra har jag tänt

 

advents första ljus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-27 22:42



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Vackra värmande rader.
2016-12-04

    ej medlem längre
Så fin hälsning!! Vackert!
2016-11-29

  Karina"Kia"
Ljusets evighetens ljus..

För vår..din och värmen


"Flickan med svavelstickorna" en kylig natt....av H.C Andersen....
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP