Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kors i taket...en till bagatell...283

 

 

Sluter ögonen

skriftat klart imorgon är

ett oskrivet blad

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-27 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och väl är väl de? :)
2016-11-29

  Karina"Kia"
Helt fullt och rätt..

Dagens sanning!

Snyggt*Tummen upp*
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP