Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 18


Prydnad

I skaldernas krets
ställs saker på spets,
med imma
på stopet
är konsten att rimma
i ropet.
Viljor vill syfta
att få dikter att lyfta
på egna vingar.
Samkvämet bringar
orden att dansa.
Så, varför chansa?
Slut dig till oss
så tänds idéernas bloss!


*

Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-17 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP