Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mitt liv...

Vandrar fram och tillbaka
jag väntar och ängslas
det kliar i mina vener
ångesten kväver mig

skuggorna anfaller mig
min kropp strejkar
vad är det som händer

varför
är jag en så hemsk människa
jag är utdömd
ett hopplöst fall

jag är enligt dom den jag alltid vart
men jag ska visa
visa att jag kräver rättvisa

ge mig mitt liv nuuuuu.....




Dagbok av Simone Hildor
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-30 00:21



Bookmark and Share

  Simone Hildor
Simone Hildor