Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"jag växte upp med en mor och far som var/är gravt alkoholiserade, som utnyttjade mig sexuellt under mina första 9 levnads år"...


Valde spriten framför oss...


Jag spottar ut orden
På mitt papper rinner bläcket
Pennan glöder i min hand
Har nått att förmedla men ingen vill ju höra

Ett barn som jag var blev vuxen så fort
Växte upp utan mamma och pappa
Dom fanns där men ändå inte
Dom sket i oss valde flaskan och tabbletterna framför oss
Fick torka spyan tills jag själv spydde
Hur kunde ni ja hur kunde ni välja bort oss

Var vi inte värda den kärlek som kastades bort
Tydligen inte, men varför lät dom det gå så här långt

Första anmälan var jag bara 11 månader
Var det inte tillräckligt
Ni bara sket i det
Det var väl inte viktigt

Blev såld till äldre män redan som liten
Ville pappa ha sprit så sket han i vad han bytte mot flaskan
Det var bara flaskan som var viktig

Efter allt som hände hemma
Valde jag att leva farligt
Jag sökte tröst hos drogen och alkoholen
Men jag sökte även tröst hos männen
Dom som slog mig
Dom som hotade mig till livet om jag inte gjorde som dom sa
Dom som bara ville släcka sin törst
Jag valde detta
Men varför

Vad ska man göra
När ångesten blir för stor
Och smärtan gör för ont
Snälla jag vill ha hjälp
Bara jag får den s tar jag den till mig

Jag vill tända ett ljus för alla som gått bort i den så kallade sjukdomen
En sjukdom som är dödlig innan du ens har hamnat i den
En sjukdom som är svår att bota
Men lita på mig det går att bli frisk men det tar tid
Men det går




Fri vers av Simone Hildor
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-24 13:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Stark text, berörande. Inget barn ska behöva uppleva sådant!
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Simone Hildor
Simone Hildor