Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstryck

Tankar rinner trögt
Utan lyft och utan kraft
Det är mycket nu




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-03 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När hjärnan strejkar är läget låst.
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén