Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOURNALISTIKENS ETHOS PATHOS OCH LOGOS

Ett "scoop" vad  är nu det ? om  inte  en  uppseende-
väckande nyhet,ett avslöjande som ger upprörande
reaktioner över hela medievärlden,när något gömts
undan  och  förtigits  alltsedan " alfa-beta-gammas"
begynnelse, som den till stadig  faktamässig  grund-
platå  av "ethos-pathos-logos " ger  ett  grundmurat
bevis  utan  motsägelse  och  bortförklaring  av  den
bevisföring  som skulle leda  hela  mänskligheten in
på dårhuset, bårhuset och fängelset, som  den åklag-
are,domare o bödel journalisten kan vara i sin djupt
grävande research.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-04 14:22



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Gamar ! Kondorer och hyenor !i mänskliga gestalter.
2016-12-04

    Sefarge VIP
Någon har nosat reda på
En scoop blodsdroppe
Från ett legitimt offer!
Sedan är hela drevet igång!
Medan vissa hyena läsare
Slickar i sig resterna!



2016-12-04

    Jag är fan större än Sartre
Japp, jag äro icke någon överraskningarnas mästare.
2016-12-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ante mig att just du skulle instämma i denna.
2016-12-04

    Jag är fan större än Sartre
Träffsäkert som fan!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP