Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan före dan före..........

 

 

En besvärlig knöl

blir fröjd för ögat när den

blommar till julen

liksom vänskap övergår

till kärlek tar det sin tid

 

en ful knöl under

jord blir sanna mina ord

vacker med tiden

av hela mitt hjärta ger

jag Dig amaryllisen

 

God Jul




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-04 14:57



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En text lika vacker som amaryllisen
2016-12-06

  överlevaren VIP
Jag älskar amaryllis, det är en ståtlig blomma som pryder din hjärtevarma dikt!
2016-12-06

    ej medlem längre
:) Det var ett vackert budskap och en vacker knöl med blomma! Röd som kärleken... :)
2016-12-04

  Öknens Ros VIP
Nä, inte är knölen ful och besvärlig! Härligt när amaryllisen slår ut med sina stora vackra klockor!
2016-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Och vissa kärringar fula som stryk.
2016-12-04

  SpamPippiL VIP
Inte vilken knöl som helst som blir vacker. Liksom bara vissa gubbar blir delikata.

Du firar tidigt du. Blir en lång jul för dig :)

Fint som snus.
2016-12-04

  Larz Gustafsson VIP
En dag kommer det att bli dagen före dagen före döden. Ser fram emot detta.
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP