Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR?



Varför svek du mig när jag kände mig som svagast

Varför tröstade du inte mig när jag kände mig sorgsen

Varför hjälpte du inte mig när jag behövde en hjälpande hand

Varför fanns du inte där för mig när jag behövde dig

Varför älskade du inte mig när jag behövde bli älskad

Varför sa du att du älskade mig när du bara drog dig tillbaka

Jag älskade dig men du bara försvann, längre och längre bort

till slut fanns du inte kvar......




Fri vers av Marijana
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-06-02 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana