Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockelse

En söt liten flicka från Höör
En prydnad för bygden utgör
Med blicken så rak
Och svängande bak
Hon längtan till sängen tillför




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-04 19:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klart bra!

OCH du överraskar mig
pga genre..!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén