Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barnbarn.

En tjej full av lycka och bus
fyller ut tomrum i vårt hus.
Så mycket kärlek det finns i din kropp
du skänker skratt glädje hopp.
En kram en puss -jag älskar dig
va underbart livet är med dig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-05 21:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så gott med dessa glädjefyllda barn, som får en att må så bra...härligt...
2016-12-10

  Lars Hedlin
Så underbart mitt barnbarn fyller 2 i Mars
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Låter hääääärligt!
2016-12-06

  Suzy med punkterna
Härligt med barnbarn. Imorgon fyller mitt hela 8 år :=)
2016-12-06

    ej medlem längre
Glädjen spritter i dina underbart varma ord.
2016-12-06

  Eva Helene VIP
Så mjukt och kärleksfullt, en stor gåva detta barn!
2016-12-06

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt - njut.
De växer så fort. Plötsligt åker de moped
och är mest intresserad av kompisar.
2016-12-06

  Rise Little One
Härligt att ha barnbarn :)
2016-12-06

  ULJO
Underbart. Själv ska jag bli farfar nu i december. Känns helt makalöst
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP