Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiobagatell 286

 

 

Radiopirater

på stormande hav tyst

i luren snäckan

provisorisk hörlurs sprak

musik för unga öron

 

förtvivlad mors skrik

när ingen svarar på tal

förblir en gåta

ack du ljuva sextiotal

med radio Luxemburgskval




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-05 22:47



Bookmark and Share


    carinamnm
Åh, nostalgi! Radio Luxemburg :)
2016-12-06

    ej medlem längre
Om att tala för döva öron
en prövning för "mor" ?

Som vanligt klurigt :)



2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP