Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutida vånda

Skickade e-post
Väntandets lidande tid
Svaret kommer ej




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-06 17:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Folk borde skicka ett svar
som säger att svar dröjer.
2016-12-07

    ej medlem längre
Man känner sig orespekterad.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén