Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mehdi Mousavi och Fateme Ekhtesari fängslade i Iran.


POETEN OCH GENERALERNA

Medan en poet sitter och skriver
fredsdikter sitter generaler och
tecknar krigsförklaringar.

Poeten får påhälsning av RFFS
( ryska federationens federala
säkerhetstjänst) tvångsomhän-
dertar denne,
dömer i hemliga domstolen och
slängs i fängelse på obestämd tid.

I förtäkta ordalag sker det även
sådant i vissa demokratier,
men det läcker aldrig ut pg av
sekretess.

~




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 1154 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-07 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frita dom nu - inatt. Lös problemet - Inte bara skriv! Jag är på! Call me. And go to ation. / aktivist.
2018-05-23

    ej medlem längre
Liv åt poeten och död åt generalen. Varje natt.
2018-05-23

  kjell-åke bearfoot VIP
Demokrati är ett ord jag vill kasta i papperskorgen :-)

Bra skrivet!
2017-03-04

  henke_r
Otroligt insiktsfullt. Jag gillar din stil.
2017-02-23

  mare VIP
Sanningens ord!
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP