Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli manipulerad själv och att manipulera själv, det är något som är ett måste och händer varje dag, annars skulle vi ju vara lika jämt, ha samma sorts förutsättningar jämt och så är det ju inte. Jämlikhet är att ha samma förutsättningar.


Och nu blir det reklam



Jag blir provocerad
bara av att du finns därute
här inne och mitt emellan

för jag kan ju vara så
möjligt sämre än du presterar
just när tillfälle givs.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-17 19:08



Bookmark and Share


  ULJO
Apropå reklam så är det inget annat än ondgörande
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP