Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR MANNEN ÄR JÄGAREN OCH KVINNAN VILLEBRÅDET ( II )

Det finns ord och förutfattade meningar
som när de väl satt sig i den
allmänna uppfattningens
ytliga medvetande,
nästan kräver ett hjärnkirurgiskt ingrepp
för att avlägsna psykotiska vanföre-
ställningar som stoiskt fastnat i en ataraxi
och endast reagerar på lösaktiga kvinnor
och inte på lösaktiga män.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-08 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP