Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du singlar

du singlar i luften kring ditt berg
min vän
gör dina konster
såsom du mest gör om våren

du låter ditt läte som då
i februari eller mars
"krrp - krrp"
och jag njuter ute i solen
som du
oh Korp

hormoniskt väntar vi båda
på återfödsel här
uti december




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-08 17:18



Bookmark and Share


    Melona
<3
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP