Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MÄNSKLIGA AVFÖRINGEN

Efter att i ett drygt halvår, stängt  in sig med böcker
som var på modet men även gamla dammiga luntor
 han letat fram i bokantikvariatens dunkla kryptor,
var hans hjärna nu till bristningsgränsen fylld.

Nu återstår att med sitt egna intellekt utvärdera det
bestående litterära värdet av all läsning och det han
själv kunna tillfoga.

Efter ännu ett halvårs  arbete  som  sammanfattade
det  litterära  arbete  han  föresatt  sig  föreviga i tre
band, utgjordes  dessa  var  för  sig  av  en  grundligt
vetenskaplig redogörelse om mänsklig avföring.
-

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-09 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP