Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinst

En spelande flicka från Prag
Sin lyckodag hon fann i dag
Med ögonen vida
Insatsen hon sprida
Hon vann sin tjugonde Dag




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-09 09:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En toppen-limerick!
2016-12-09

    Dan Myrbeck
Grattis!
/Dan
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén