Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kafferast

Utanför samtal
Lyssnar och reflekterar
Får inte delta




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-09 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utanförskap sårar!
2016-12-09

  Den skrivande tysta
Varför inte då?
2016-12-09

    Dan Myrbeck
Snacka om exkluderande...
Tråkigt!
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén