Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig jag saknar dig

Ett år fullt av minnen har nu gått

Sedan sist jag hörde din röst

Sedan den sista kramen 

Ja så lång tid men ändå igår

Jag saknar dig jag saknar dig

De sista orden vi sa till varandra

De har etsat sig fast i min själ

Som om de kunde hålla kvar dig i mitt hjärta 

Och det enda jag önskar det är omöjligt att be om

För att krama ett minne är svårt

Jag saknar dig jag saknar dig 

Vill ropa ditt namn upp mot himlen 

Men mitt hjärta vet att det är omöjligt

För någon trappa till dig det ej finns

Men i varje andetag det här året

Finns ett minne av dig bevarat

Jag saknar dig jag saknar dig 

Till solen och till månen och tillbaka igen

Så mycket älskar jag dig min saknade vän

Nu är du ett smycke i min själ

Och i mitt hjärta finns du alltid närvarande 

Min saknade älskade ängel 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-09 17:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket fint och känslosamt ordat/ kram
2016-12-19

  Lars Hedlin
En text som berör inom..kram
2016-12-14

    Birgersdotter VIP
Berör mig!kärleksfullt skrivet!
2016-12-13

  Johan Strömstedt
När ärlighet och kärlek får gå hand i hand, ja då blir bra. En förutsättning är givetvis att ha förmågan att förmedla
detta, vilket jag tycker du har. Gripande.

2016-12-13

  Michaela Dutius
Skriver under på Maritas kommentar Nu är du ett smycke i min själv. Poetisk och vacker och fylld av symbolik!
2016-12-13

    Dan Myrbeck
Mycket fina saknadsord!
2016-12-12

  Marita Ohlquist VIP
"Nu är du ett smycke i min själ"

Det vackraste smycke man kan bära!
2016-12-10

  ULJO
Fint berörande skrivet
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP