Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aleppo, Mosul...i tanke


Nobeldagen...bagatell 292

 

 

Änglarnas tårar

trillar längs med en snörrät

vit snöridå hörs

dova klanger från harpan

som färgat himlen mörkgrå

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-10 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP