Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vill ju en del tegelslagare hävda att det är just teglet som bildar muren, medan de som står för det som skall hålla samman detta tegel, utan det skulle fria murare stå sig slätt, trots att en slätt kan vilja ha ett ord med i laget.


Något litet om bruket som sådant





Språket gör texten,
liksom kläderna sägs göra mannen,
penslarna och färgen
duken möjlig tjänst
samt även maten
stundom pryder tallriken,
dukningen och även det slag av omgivning
som gästerna kan gå under
då taffeln känns så slagen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-12 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP