Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolisk bagatell 293

 

 

Ids inte längre

fiska lägger locket på

sumpen är gisten

läcker som ett såll forna

fångster hör minnena till

 

liksom drömmarna

känns alltmer avlägsna när

livet går mot slut

avtar nyfikenheten och

lusten till att finna den

 

stora kärleken

desillusionerad i

ordets mening är

att lyckliga ögonblick

överträffat de sorgsna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-10 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ljusnar vid horisonten gradvis :)
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP