Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efterlämnade dokument


En Svensk tiger bryter tystnaden...bagatell 294

 

 

Strösslar med anglar

punkterar myten om sin

förträfflighet som

han odlat stick i stäv mot

knivsöders skäggkorrekthet

 

bikten förbjuder

berättelser som borde

få se dagens ljus

är prästernas levebröd

nattvardsvinet ger tröst när

 

bördan blir för stor

osar de svavel över

de som inte tar

tystnadslöftet på allvar

finns ingen nåd att vänta

 

i eftermälet

råder ingen censur där

ryms både moll och

dur i tystnaden gömmer

sig ljusskygga sanningar

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-10 17:41



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Tyvärr är det väl så att fåren inte får välja herde.
2016-12-13

  SpamPippiL VIP
Titeln roar mig oerhört. Tänk att få vara en Svensk tigrinna ;)
2016-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är alltid sådana.
Att det skulle kunna finnas fastighetsmäklare, rörmokare eller priffespelare som skulle behöva granskas är otänkbart.
2016-12-10

    ej medlem längre
Jo det finns prelater som behöver granskas i fogarna!
2016-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Den här kritiken riktar sig tydligen mot den romersk-katolska kyrkan.
Fast det värsta är, att snart märker man ingen skillnad...
Äckelmenikens tentakler griper omkring sig.

2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP