Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nobelsatir...eller nåt...skål!


Så länge kamerorna är på...bagatell 296

 

 

Nobel nobless med

fäbless i ackuratess

snubblar på orden

efter ett glas eller två

blir de som alla andra

 

fyllskallar som vill

mer än de förmår tar de

sig en styrketår

ju längre festen fortgår

framstår de i sin rätta

 

dager oavsett

om de är krönta med och

eller har druckit

för mycket lager slutar

allting utan missöden

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
;D Vilken syn albatrosser i kaoset!
2016-12-10

    ej medlem längre
;D Vilken syn albatrosser i kaoset!
2016-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa vore om någon plötsligt släppte in tusentals albatrosser genom taket.
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP