Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surt sa räven...bagatell 297

 

 

Ville dig nära

du förgät mig min kära

ville förära

någon annan att vara

dig nära som ville dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-10 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:D Här glöms ingen som är sann! kramar
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP