Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött och svart...bagatell 298

 

 

Bland orden gömmer

sig frågor om meningen

som saknar svar på

varför rosor som vissnat

behåller taggarna kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-10 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh...den var klurig?
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP