Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödessymfonisk bagatell 300

 

 

Grusvägen öde

i dikesrenen tar en

råbock sitt sista

flämtande andetag när

natten övergår i dag

 

vaknar syrsorna

till liv i en symfoni

över hans minne

dansar älvor på ängen

i ett försvinnande dis




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-10 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
O arma djur påkörd?
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP