Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nygammal dansbagatell 301

 

 

Vafalls sicken vals

lomhörd speleman tar ton

stampar in takten

dammet yr på logen när

tangon avslutar kvällen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Dansa långsamt dansen är inte över!! Hör musiken på TV :D
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP