Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var kommen Jul.

 

morgon gryning kommer återigen med förtröstan i hjärtat

ett vitt glittrande snötäcke som glimmar likt stjärnor i ditt öga

solen glädjer bort ruvande mörker med snål vind

klockorna ringer bortom fjärran dal

vi stämmer in i salig högtid

likt vita duvor sprids bladen

vilka ord skall så talas av oss idag 

vakande tid ur sitt sköte hav

frostnupna kinder värms av ditt ljus

funnen i frid, min kära vän, i  hem och hus. 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-04 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP