Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den fjärde söndagen i advent


Eftermiddagstebagatell 304

 

 

Sir Thomas Lipton

och Earl Grey är rörande

överens utan

te vore livet lika

fattigt som en tom påse




Fri vers av Fale Bure VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-18 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket här i livet som är andefattigt
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP