Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart besked guld värt!

De avsked som pinar en sen
om och om igen resten av livet
är dessa, där man aldrig fick ett svar
på frågan, varför det blev som det blev
när folk bara gick
men aldrig någon förklaring
varför man fick
oavsett vilken sanning som än en hade nått
hade ju den gjort ATT ALDRIG NÅGON
DRABBNING SEN MED GRUBBLERIET
HADE UPPSTÅTT!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-20 18:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag har ett sådant fall inom kärlekens område...
2016-12-21

  Ezmeralda VIP
Bra skrivet. Det här är det värsta man kan råka ut för.
Fegt att inte vara ärlig och säga vad som gick fel.
2016-12-21

  Irene Åberg
Hej! Ewa-Britt.
Så Sant Det Är*
Så Rätt Du Har*
Att Aldrig Få ett Svar*
Tänk*Smart*
Anvädnd*Hjärnan*
Och Ge Ett Svar*Genast*SNART*
Innan Det Är Försent*
ÄRLIG ska du ALLTID VARA**
Kram*
2016-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Hemskt när man hänger fritt i luften och inte kan landa!
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt