Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldagsbagatell 306

 

 

Först när själv du har

drabbats av smärta förstår

du lidandets kval

 




Bunden vers av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-25 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen - inkännandet är nära! kramar om ...alldeles hudnära -
2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP