Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trump(en) bagatell 307

 

 

Det räcker inte

att hålla för ögon och

öron och le när

kroppen skakar vid tanken

på vart världen är på väg




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-25 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Marken skakar ännu efter valet
2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP