Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrastvätska...bagatell 308

 

 

Daggdroppe klar så

underbar minns nattens gråt

dagen efteråt

speglar mig i dig förlåt

om mitt leende gjorde

 

dig ledsen bakom

clownens ansiktsmask finns ett

hjärta av guld tyngd

av sotsvart sorg som skriker

ut sin smärta i mörkret




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-25 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
av sorg så trött
av tyngd så nött
i mörker ljus behöves
all vår smärta
all vår svärta försvinner
när ljuset oss lyckan minner

Kärleksfulla kramar >3



2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP