Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt välkommen bagatell 310

 

 

Om jag får ligga

nära ditt bröst öppnar jag

upp min famn för dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-25 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och anspråkslös och instämmer med Elisabeth Nilssons fina kommentar.
2016-12-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin sensuell ton i din bedjande önskan.
2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP