Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musslan tiger still...bagatell 312

 

 

Pärlor trivs bäst mot

naken hud vill jag vila

nära dig min dröm

öppnar sig livets frågor

om kärlekens alla kval




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-25 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket känslor trivs hudnära
du skriver med känsla på min ära :)
2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP