Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid, kända som okända, nämnda som onämnda...sorgens år 2016 (George Michael)...bara för att nämna en...bland alla hundratusentals...


Sorglig bagatell...314

 

 

Eftertexterna

rullar enormt stjärnfall i

liemannens år




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-26 00:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
David Bowie
Freddie Wadling
Fidel Castro
Olle Ljungström
Uno Wall
Andrew Sachs
2016-12-26

    ej medlem längre
Sorgedag hörde detsamma.
Skriver om samma!
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP