Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nittonhundranittionio

År nittonhundranittionio dog min far. Han blev nittioochetthalvt.
Sedan dess har en och annan kuling blåst över landet. Många fullmånar lyst väg.
Jag har fått sex barnbarn - och förlorat ett.
Sedan dess.

Dessutom har jag under tiden producerat texter liksom i övermått.
Men, som en känd poet har sagt det, så må man förlåta någons rader och tänka att hen gjorde så väl det nu gick.

Detta är min text numero nittonhundranittionio på Poeter.se.

Nu vilar jag mig.

Dixit.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-27 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP