Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strand

En storbröstad flicka från Skara
Hon alltid på beachen vill vara
I bikinin så fin
Pojkar lider pin
De önskade hett att få se dem bara




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-28 09:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Där avslöjar du den
nakna sanningen.
2016-12-28

    ej medlem längre
Gulligt!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén