Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I-landsproblem

Magvärken avtar
Frossandet har tagit slut
Julmaten över




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-28 17:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ett bra tips är att bara äta maten som står på julbordet. Inte själva
bordet.
2016-12-29

    ej medlem längre
Orättvisor....
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén