Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med skrivandet...bagatell 317

 

 

Poeterapi

släpper tanken fri skriver

ner känslor ser med

betraktarens ögon ger

mer nyanserat perspektiv

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-29 14:53



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Så är det ju! :)
Jag är nyfiken versmåttet i denna...
2017-01-03

    carinamnm
Klokt!

2016-12-30

    ej medlem längre
Klok tanke!
2016-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Bravo, precis så är det!
2016-12-29

  Larz Gustafsson VIP
De åsikter jag uttrycker i det jag skriver förändras inte av att andra med annorlunda åsikter läser det jag skrivit eller kritiserar det.
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP