Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fool on the hill...bagatell 318

 

 

Minns första gången

hos frisören när lockar

och tårar föll till

tonerna av Help gråter

till Yesterday än idag

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-29 15:15



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Yesterday. All ny troubles since so far away. Help! I need sombody.Help! Not just anybody. Help! My hair is falling.

Hehe.
2016-12-31

    ej medlem längre
:) Minnesvärt
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP